Despre noi

Artistiq.ro este un magazin online unde comercializam obiecte de design si arta plastica create cu pasiune si migala, unde accentul este pus pe lucrarea care incepe din atelierul artistului si continua cu experienta traita de cumparator atunci cand intra in posesia ei.

Ne dorim sa fim alaturi de artist si sa punem accentul pe intreg procesul de creatie al unei lucrari care incepe cu gandurile artistului si cu acel moment de inspiratie care se declanseaza in mintea sa, continua cu efortul fizic pe care il depune in atelier si se incununeaza de multumire sufelteasca pentru ca a realizat un lucru minunat si ca TU ai rezonat cu el, artistul, apreciind si cumparand lucrarea.

Lucrarea sa nu este doar un produs ci o intreaga experienta de care te poti bucura pana la urma doar intelegand etapele prin care trece acea lucrare, din mana artistului in mana ta. In definitiv, arta este despre emotii si experiente transferate de la artist catre tine, iar prin Artistiq.ro exact asta incercam sa aducem in prin plan.

Daca ai intrebari sau pur si simplu vrei sa ne transmiti gandurile tale, o poti face pe Facebook, Instagram dar si la contact [ a t ] artistiq.ro